Impresszum/Jogi közlemények

BAUER Magyarország Speciális Mélyépítő Kft.
 
Máriássy u. 7.
1095 Budapest 
Hungary
Phone: +36-1 216-3053
Fax:     +36-1 216-3049
e-mail:  office@bauer.hu
Internet: www.bauer.hu

 

Az ügyvezetői tanácsot képviseli:

Nagy Kristóf (ügyvezető)

Cégjegyzékszám: 01-09-068077
Aadóazonosító:
10409723-243

Koncepció és programozás:

BAUER Aktiengesellschaft
IT Web Design department
BAUER-Straße 1
D-86529 Schrobenhausen, Germany
E-mail: webmaster@bauer.de

Adatok és információk rendelkezésre bocsátása/Felelősség kizárása

A BAUER Magyarország Speciális Mélyépítő Kft. törekszik arra, hogy a jelen weboldalon található információk és adatok megfelelőek legyenek. Nem szavatolhatjuk azonban és kizárjuk a rendelkezésre bocsátott információk és adatok aktualitására, helyességére és teljességére vonatkozó felelősséget.

A BAUER Magyarország Speciális Mélyépítő Kft. fenntartja magának a jogot arra, hogy előzetes értesítés nélkül módosítsa vagy kiegészítse a feltüntetett adatokat és információkat.

Amennyiben az internetoldalaink a jövőre vonatkozó megállapításokat tartalmaznak, akkor ezek a BAUER Magyarország Speciális Mélyépítő Kft. meggyőződésén és becslésén alapulnak, ezért kockázatoknak és bizonytalanságnak vannak kitéve. Az ezen adatokra vonatkozó felelősséget nyomatékosan kizárjuk.

Linkek és hivatkozások (Disclaimer)

A BAUER Magyarország Speciális Mélyépítő Kft. saját tartalmairól kereszthivatkozások (linkek) mutatnak más szolgáltatók weboldalaira, amelyek csupán megnyitják a hozzáférést a külső tartalmakhoz. Ezekért a tartalmakért a BAUER Magyarország Speciális Mélyépítő Kft. nem felelős.

Szerzői jog (Copyright)

Ha nincs másként megadva, akkor a BAUER Magyarország Speciális Mélyépítő Kft. weboldalának szerkezete és tartalma szerzői jogilag védett. Ez különösen vonatkozik a szövegekre, képekre, grafikonokra, hang-, video- és animációs fájlokra, ideértve azok elrendezését a weboldalon. A szerzői jogok adott tulajdonosának kifejezett hozzájárulása nélkül nem megengedett a weboldalak vagy azok tartalmának (vagy részeinek) sokszorosítása és használata. Ugyanez vonatkozik azoknak a márkajegyeknek és jelöléseknek használatára, amelyeket az internetes ajánlatok keretében megneveznek vagy ábrázolnak.

Jogviták rendezése

Nem áll fenn kötelezettség vagy hajlandóság jogviták fogyasztói döntőbíróság előtt történő rendezésére, ill. az ezen való részvételre.
Az Európai Bizottság platformja a jogviták online rendezésére: www.ec.europa.eu/consumers/odr